Godt håndværk og god kvalitet

Alberto har årelange, gode og tætte samarbejder med loyale og dygtige mestre og virksomheder inden for alle faggrupper, der med Albertos koordinering af hele forløbet samarbejder for, at netop din opgave eller dit projekt bliver en succes, uanset omfang og art. Dageløkke Maleren er pragmatisk og meget løsningsorienteret i en ærlig, pålidelig og respektfuld tæt relation med kunden og samarbejdspartnerne, hvilket skaber en god oplevelse fra start til slut. Partnerne ringer med opgaver og nye behov, kunderne kommer tilbage igen – og nye kommer hele tiden til. Vi følger opgaverne helt til dørs og vil være din foretrukne håndværkspartner.

Tømrermester

Tømrermester Jim Jensen A/S

Tømrermester Jim Jensen A/S udfører tømrer-, snedker-, murer- og terazzoarbejde i bl.a. Ishøj, Rødovre, Hvidovre og hele København samt resten af Sjælland. Jim Jensen er en tæt samarbejdspartner til Dageløkke Maleren, der som underleverandør har et årelangt og godt samarbejde med Jim Jensen.  Jim Jensen udfører fagopgaver og hovedentrepriser fra A-Z og er specialister i alt indenfor især  facaderenovering, hvor de kombinerer praktiske og æstetiske løsninger til en fordelagtig pris

Læs mere om samarbejdet

Tømrermester Jim Jensen A/S udfører tømrer-, snedker-, murer- og terazzoarbejde i bl.a. Ishøj, Rødovre, Hvidovre og hele København samt resten af Sjælland. Jim Jensen er en tæt samarbejdspartner til Dageløkke Maleren, der som underleverandør har et årelangt og godt samarbejde med Jim Jensen. Jim Jensen udfører fagopgaver og hovedentrepriser fra A-Z og er specialister i alt indenfor især  facaderenovering, hvor de kombinerer praktiske og æstetiske løsninger til en fordelagtig pris. Som eksperter klarer de arbejdet hurtigt og effektivt, hvilket afspejler sig i den samlede pris. Jim Jensen tilbyder også murerarbejde, om-og tilbygning, vinduesudskiftning og -renovering, tagrenovering og -udskiftning, bygning af nyt køkken og bad samt malerarbejde. Jim Jensen udfører også andre opgaver som fx fremstilling af trapper, vinduer og døre, byfornyelse, opsætning af hegn og carporte samt servicearbejde på ejendomme. Jim Jensen går op i godt håndværk og sætter en ære i veludførte arbejdsopgaver. Årelang og bred erfaring inden for byggebranchen og en stærk vilje til konstant at følge med udviklingen kommer kunden til gode med rådgivning hele vejen i processen og godt håndværk til fordelagtige priser. Jim Jensen er en tømrer, du kan regne med!

Produkt

Keim Maling

Keim maling er miljøvenlig, diffusionsåben og i høj kvalitet. Samtidig har malingen suveræne arbejdsegenskaber, og en lang holdbarhed, som sikre et vellykket malerprojekt. Alle KEIM malinger har en ekstra lang holdbarhed, der i nogle tilfælde holder i helt op til 20 år på facader.

Med vores mineralske produkter til byggeriet bidrager vi bevidst til et sundere liv, en bedre livskvalitet og en bedre miljømæssig fremtid

Produkt

Linolie

Linoliemaling er vores fortrukne maling til træoverflader som vi vil passe ekstra godt på og bibeholde sunde. Linolien har en unik indtrængnings- og vedhæftningsevne på mange forskellige overflader men særligt træ. Linoliens molekyler er nemlig meget mindre end træets porer, og kan derfor trænge dybt ind i træet. Når linolien hærder, udvides det med helt op til 20%, så træets porer lukkes. På den måde styrkes træets overflade og bliver modstandsdygtigt overfor fugt.

Dageløkke Maleren kan således restaurere dine træoverflader og beskytter dem i mange år fremad, for din skyld og for miljøets.

Tømrermester

Lars Printz

Lars Printz er kendetegnet ved troværdighed, varige kundeforhold og respekt for alle involverede parter i samarbejdet. En hovedentreprise er et omfattende byggeprojekt, og Lars Printz lægger vægt på høj kvalitet og har derfor en garanti om kvalitetssikring i alle byggeprojekter for at skabe den bedste tillid til kunderne. Det kommer også Dageløkke Malerens kunder til gode.

Læs mere om samarbejdet

Tømrermester Lars Printz A/S udfører alle typer tømreropgaver samt hovedentrepriser med andre faggrupper som underentreprenører. Lars Printz udfører bl.a. tag- og facaderenovering, ombygning, isolering, døre og vinduer og kontorrenovering over hele Sjælland.

Ved en hovedentreprise foretager Lars Printz meget af produktionen selv, da de både har fagligt dygtige tømrere, murere og blikkenslagere i firmaet, men de resterende entrepriser bliver udført af kompetente underentreprenører, som de har et solidt samarbejde med – herunder også Dageløkke Maleren ApS. Lars Printz er kendetegnet ved troværdighed, varige kundeforhold og respekt for alle involverede parter i samarbejdet. En hovedentreprise er et omfattende byggeprojekt, og Lars Printz lægger vægt på høj kvalitet og har derfor en garanti om kvalitetssikring i alle byggeprojekter for at skabe den bedste tillid til kunderne. Det kommer også Dageløkke Malerens kunder til gode. Det er vigtigt, at kunden bliver sat i fokus i så omfattende en process, og Lars Printz tilstræber at gøre hele processen så ubesværet for kunderne som muligt og prioriterer, at der er tillid og troværdighed kunden og Lars Printz imellem, ligesom Lars Printz har tæt dialog for at fastholde en god fremdrift og inddrage alle i byggeprocessen.

Malergruppe

DSJ malergruppe a/s

DSJ malergruppe a/s er det sikre valg for private kunder, der ønsker sikkerhed for ordentligt udført arbejde til aftalt tid og pris, og de er den professionelle samarbejdspartner for erhvervskunder. Dageløkke Malerens malermester, Alberto Diaz, var i to år ansat i DSJ malergruppe A/S: Et år i Sander & Dam A/S som konduktør og over et år som malermester i Malerværkstedet Raadvad Gruppen A/S, der har specialiseret sig i linoliemaling til træværk ude og inde. Herefter valgte Alberto at starte Dageløkke Maleren ApS. Malergruppen er en moderne håndværks- og servicevirksomhed med stærke kompetencer indenfor bygningsmaling.

Læs mere om samarbejdet

DSJ malergruppe a/s er det sikre valg for private kunder, der ønsker sikkerhed for ordentligt udført arbejde til aftalt tid og pris, og de er den professionelle samarbejdspartner for erhvervskunder. Dageløkke Malerens malermester, Alberto Diaz, var i to år ansat i DSJ malergruppe A/S: Et år i Sander & Dam A/S som konduktør og over et år som malermester i Malerværkstedet Raadvad Gruppen A/S, der har specialiseret sig i linoliemaling til træværk ude og inde. Herefter valgte Alberto at starte Dageløkke Maleren ApS. Malergruppen er en moderne håndværks- og servicevirksomhed med stærke kompetencer indenfor bygningsmaling. I malergruppen indgår selvstændige virksomheder, der med hver deres særpræg og kompetencer indgår i gruppen, og gennem den fælles forankring i malergruppen har selskaberne mulighed for at trække på hinandens kompetencer og ressourcer, hvilket betyder at opgaver af enhver art kan udføres på professionel vis og afleveres til rette tid. Malergruppens mere end 150 medarbejdere bidrager alle til, at de hver dag styrer både små og store malerentrepriser sikkert i mål. Kunden og projektet er altid i centrum uanset, hvilken opgave de udfører. DSJ kan løse enhver malerentreprise, fordi de har bredden, erfaringen og kompetencerne. Men også fordi de tør gå nye veje og gerne bidrager til nye processer, metoder og samarbejdsformer. Af kunder tæller mange inden for stat og kommune, arkitekter & ingeniører, entreprenører, ejendomsadministration samt mange forskellige erhvervsvirksomheder og private boligejere.

Maler entreprise

Peter Maler Entreprise A/S

 

 

Facaderenovering

Watson Facaderenovering ApS

 

Udtalelser fra kunder

Byggesagen Damhus Have

"

Alberto var entrepriseleder hos Sander og Dam på byggesagen Damhus Have, hvor jeg var projektchef. Vi havde derfor et tæt samarbejde i denne periode, hvor Alberto fra start til slut udviste stor engagement med fokus på fremdrift og kvalitet. Alberto var løsningsorienteret og præsterede faglig kompetence også i tilspidsede situationer op til del afleveringer grundet sin lange karriere i malerfaget og som leder. Med disse ord, kan jeg varmt anbefale Alberto til at stå i spidsen for malerentrepriser af enhver størrelse.

"

Marketenderiet

"

Dageløkke Maleren vandt opgaven om at male Marketenderiet i Valby. Det var en stor opgave, som vi vidste krævede både tid og dygtighed. Valget faldt på Alberto og hans team, fordi at de dels forstod opgaven bedst, dels fordi at de gav os de bedste indspark til valg af farver og maling og så var de selvfølgelig også konkurrencedygtige. Resultatet blev fuldstændig som håbet – et fantastisk resultat med masser af positive kommentarer til følge fra både kollegaer og kunder.

"

info@dageløkkemaleren.dk

Kontakt