Hovedtrapper og bitrapper

Trænger opgangen eller trapperne til en opfriskning eller en hovedistandsættelse, fx nye lamper, nyt lineoleum og/eller filt på lofter, løb og vægge, har vi erfaringen

Hovedtrapper og bitrapper

Trænger opgangen eller trapperne til en opfriskning eller en hovedistandsættelse, fx nye lamper, nyt lineoleum og/eller filt på lofter, løb og vægge, har vi erfaringen

Skal De have renoveret hovedtrapper eller bitrapper? Det kan være i form af malerbehandling enten som opfriskning eller som hovedistandsættelse med fx afrensning af lofter og vægge samt efterfølgende fuldspartling og opsætning af filt. Disse forskellige behandlinger er der stor prisforskel på. Nogle gange vil det være nok med en opfriskning, og andre gange er det nødvendigt at komme i bund og starte forfra. Fælles er, at den valgte behandling skal kunne holde i mange år. Vi kan også hjælpe med at få alt øvrigt på trappen moderniseret, fx nye lamper og nyt linoleum – og hvad De ellers har af ønske.

5 gode råd fra malermesteren

Planlæg dit arbejde og lav et budget

Lav evt. en grundig beskrivelse af dit projekt og gå fx ned og tal med farvehandleren om priser, materialer, værktøj og lign. – eller ring til os! Så kan du overskue økonomien undervejs.

Rens dit værktøj efter brug

For at bevare penslens holdbarhed er det kun penselhårene, der skal stå i vand eller penselrens og ikke hele penslen. Når du har renset penslen og skal opbevare den, må du aldrig lade den hvile på hårene, da den bliver skæv og unøjagtig at male med.

Ryd løbende op undervejs

Fx afrenset tapet på gulvene eller filtrester, så du ikke træder det rundt alle vegne og skader omgivelserne.

Afdæk gulve med pap og tape

Hvis du skal afrense lofter for kridt eller vægge for tapet, så læg plastik oven på pappen, da du så nemt kan folde det sammen og smide det ud.

Vurder underlaget

Vær omhyggelig med at vurdere om der evt. er kridt under maling på lofterne, farvede pletter på tapetet bag skabet eller sengen. Hvis det ikke håndteres og behandles korrekt, kan det forlænge og fordyre arbejdsopgaven.

Udtalelser fra kunder

Byggesagen Damhus Have

"

Alberto var entrepriseleder hos Sander og Dam på byggesagen Damhus Have, hvor jeg var projektchef. Vi havde derfor et tæt samarbejde i denne periode, hvor Alberto fra start til slut udviste stor engagement med fokus på fremdrift og kvalitet. Alberto var løsningsorienteret og præsterede faglig kompetence også i tilspidsede situationer op til del afleveringer grundet sin lange karriere i malerfaget og som leder. Med disse ord, kan jeg varmt anbefale Alberto til at stå i spidsen for malerentrepriser af enhver størrelse.

"

Marketenderiet

"

Dageløkke Maleren vandt opgaven om at male Marketenderiet i Valby. Det var en stor opgave, som vi vidste krævede både tid og dygtighed. Valget faldt på Alberto og hans team, fordi at de dels forstod opgaven bedst, dels fordi at de gav os de bedste indspark til valg af farver og maling og så var de selvfølgelig også konkurrencedygtige. Resultatet blev fuldstændig som håbet – et fantastisk resultat med masser af positive kommentarer til følge fra både kollegaer og kunder.

"

info@dageløkkemaleren.dk

Kontakt